Bij de internationale nummer één in privebeveiliging mag je heel wat afwisselende jobs verwachten. Het is een boeiende wereld waarin ook jouw vrouwelijke touch onmisbaar is. Misschien is de statische of mobiele bewaking iets voor jou: als bewakingsagente, alarmoperator of receptioniste kun je echt het verschil maken. Voel je je thuis in een winkel, op een leuk event of in de bedrijfswereld? Of voel je meer iets voor een internationale omgeving? Bij een Europese instelling of waarom niet op de luchthaven? Zo kun je bijvoorbeeld passagiers controleren en fouilleren of toegangscontroles uitvoeren. Je merkt het meteen: de mogelijkheden zijn erg breed. Voor welke jobs we concreet vacatures hebben, ontdek je hier:

Industrial guard

Spreekt een industriële omgeving jou aan? Dan is een functie als bewakingsagente in fabrieken, opslagbedrijven, havens of kerncentrales iets voor jou. Je beperkt veiligheidsrisico’s door personeel, bezoekers en leveranciers te controleren, en door gebouwen te bewaken. Je neemt goederen in ontvangst, controleert productieprocessen en spoort technische gebreken op. Je zorgt dat de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. Je bent verantwoordelijk, georganiseerd en discreet. Met PC en courante software ga je vlot om, technische feeling is een plus. Flexibel werken schrikt je niet af.

Nu solliciteren

Bewakingsagenten (m/v) Antwerpse haven

G4S is op zoek naar enkele Industrial Guards om te werken in de Antwerpse haven. Als Industrial Guard doe je aan de beveiliging van personen, apparatuur en goederen in industriële omgevingen, zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, … Dankzij jouw inspanningen kunnen onze klanten de continuïteit van hun productieproces verzekeren. Naargelang van waar je aan de slag gaat, krijg je een extra opleiding.

Nu solliciteren

Bewakingsagent Brussels Airport

Jouw talenkennis, teamspirit en diplomatische kwaliteiten zijn geknipt voor een job in de luchthaven. Sinds februari 2011 staat G4S in voor de bewaking op Brussels Airport. Spreekt een internationale omgeving met bijzondere veiligheidseisen jou aan, dan kan je als bewakingsagent aan de slag aan de passagiers- en bagagecontrole. Je bent communicatief, klantgericht en stressbestendig, hebt een verzorgd voorkomen en procedures opvolgen is je ding.

Nu solliciteren

Office Guard

Ben jij een administratieve duizendpoot? In kantooromgevingen en portiersloges sta je in voor het onthaal en de beveiliging van personen en goederen. Je ontvangt bezoekers, maakt toegangspasjes aan en maakt hen wegwijs op de site. Naast het registreren van personen en voertuigen voer je preventieve controlerondes uit en beheer je sleutels en elektronische beveiliging. Je bent diplomatisch, contactvaardig, vlot in talen (N/F/E) en met de PC.

Nu solliciteren

Diplomatic Security Guard

Discretie is je tweede natuur. Je beveiligt diplomatieke instellingen zoals ambassades, waar je instaat voor toegangscontrole, het alarmbeheer en het escorteren van personeel. In een latere fase behoren ook gewapende opdrachten tot je takenpakket. Je hebt een verzorgd voorkomen en je gaat diplomatisch te werk. Wisselende werktijden schrikken je niet af. Een vlotte kennis van het Engels en Frans is een must.

Nu solliciteren

Bewakingsagent voor de internationale instellingen

Spreekt een prestigieuze, internationale context je wel aan? In Brusselse internationale instellingen onthaal je personen en beveilig je goederen. Je begeleidt bezoekers, voert preventieve controles uit en staat in voor alle toegangscontroles. Je maakt deel uit van een professioneel securityteam. Je voorkomen is onberispelijk en je bent diplomatisch en discreet. Je bent tweetalig (N/F) of spreekt vloeiend een andere EU-taal.

Nu solliciteren

Public Guard

Tussen mensen voel jij je als een vis in het water: in winkelcentra, beurzen en verschillende evenementen. Deze kunnen plaatsvinden in overdekte hallen of in de buitenlucht., … Vriendelijk maar vastberaden zorg je hier voor beveiliging. Je observeert, leidt bezoekersstromen in goede banen, beperkt veiligheidsrisico’s die met grote menigtes gepaard gaan en geeft vandalen en dieven geen kans. Je bent sociaal en communicatief, stressbestendig, schat veiligheidsrisico’s juist in en reageert snel.

Nu solliciteren

Reception Guard

Aan de receptie van een industriële, publieke of kantooromgeving word jij het visitekaartje van onze opdrachtgever. Tijdens de kantooruren verzorg je een professioneel onthaal voor bezoekers. Je levert bezoekerspasjes af en voert lichte administratieve taken uit. Jouw glimlach en beheersing van het Nederlands, Frans en Engels verzekeren een warm en efficiënt onthaal. Je hebt PC-kennis (MS Office, internet), een verzorgd voorkomen en een klantgerichte attitude.

Nu solliciteren

Mobile guard

Voel jij je ‘s nachts in topconditie? Tijdens patrouillebewaking voer je op afgesproken tijdstippen openings- en sluitingsrondes uit, maar sta je ook in voor brandpreventie, technische controles en safety-controles na sluitingstijd. Tijdens interventies na alarm kam je sites uit. Dankzij jouw professionele houding kunnen onze klanten op hun beide oren slapen. Mobiliteit, snelheid, waakzaamheid en strikte naleving van procedures zijn cruciaal. Beoordelings- en reactievermogen, een goede fysieke conditie en stressbestendigheid zijn jouw troeven.

Nu solliciteren

Fire Rescue Guard

Bij ongevallen en branden ben jij het aanspreekpunt. Je voert preventieve controlerondes uit en zorgt voor piekfijn EHBO-materiaal. Indien nodig dien je EHBO toe, help je het blussen van een brand, evacueer je aanwezigen en coördineer je de hulpdiensten. Je bent waakzaam, reageert snel en leeft strikt alle procedures na. Je hebt het brevet van de Provinciale School voor Brandbestrijding of het brevet Eerste Interventieploeg uitgereikt door het PIVO (Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding), met een badge Dringende Medische Hulp (DHM – 120 lesuren) of een badge Rode Kruis (40 lesuren). Ervaring als vrijwillig brandweerman of vrijwilliger bij een ambulancedienst is een vereiste. In en rond Brussel is een goede kennis van het Frans een must.

Nu solliciteren

Public Parking Guard

Jouw intuïtie komt goed van pas bij het toezicht op betalend parkeren, bij de controle in blauwe zones en van de bewonerskaarten. Je controleert geparkeerde wagens en registreert overtreders via een retributiebon. Daarbij werk je strikt binnen een wettelijk kader. Je werkt graag in open lucht, bent verantwoordelijk en past de regels toe. Daarenboven ben je ook klantvriendelijk, diplomatisch en stressbestendig. Om in regio Brussel te werken is een goede talenkennis van het Nederlands en Frans een vereiste.

Nu solliciteren

Retail Officer (Winkelinspecteur)

Ben je vastberaden, stressbestendig en fysiek fit? Als Retail Officer vat je dieven of vandalen in winkels bij de kraag. Je beweegt je in burgerkledij tussen bezoekers of houdt de winkel via camera’s in het oog. Je bewakingsopdracht bestaat uit observatie en een rake detectie van verdacht gedrag. Je grijpt in volgens de wettelijke procedures. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en bent in staat om conflicten te beheersen met respect voor procedures en deontologie.

Nu solliciteren

Industrial Fire Guard

Als industriële brandwacht voer je preventieve controles uit in (petro)chemische bedrijven met verhoogd brandrisico. Bij brandgevoelige activiteiten als lassen en slijpen houd je toezicht. Verder volg je de algemene veiligheid op en controleer je werkvergunningen. Bij incidenten breng jij brandweer en hulpdiensten op de hoogte. Bovendien help je mee bij evacuaties en brandbestrijding. Je bent fysiek fit en hebt geen last van hoogtevrees of claustrofobie. Daarnaast heb je een goed technisch inzicht.

Nu solliciteren

Security Technician (beveiligingstechnieker)

Je installeert en onderhoudt beveiligingssystemen: alarminstallaties van villa’s en winkels, maar ook totaalsystemen op industriële sites, bij banken of bij overheidsinstellingen. Als alarmtechnicus plaats en activeer je alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrolesystemen en branddetectiesystemen. Je beschikt over een bachelor in elektromechanica of elektronica, of je volgde een zevende jaar stuur- en beveiligingstechnieken. Indien je reeds relevante ervaring opdeed als technicus kan je ook steeds bij ons terecht.

Nu solliciteren

Alarm Operator

Ben je analytisch, alert en sta je graag in contact met mensen? Als alarmoperator behandel je vanuit ons hoofdkantoor in Vilvoorde beveiligingsincidenten volgens een vooraf vastgelegde procedure. Als eerste telefonische contactpersoon handel je de hele procedure af: je neemt contact op met de klanten je schakelt eventueel hulpdiensten in.Verder los je operationele problemen op, spoor je gestolen voertuigen op via het “track & trace”-systeem en voer je virtuele videopatrouilles uit. Dankzij een ploegensysteem garanderen we de klok rond de veiligheid van onze klanten. Naast een goede kennis van zowel het Nederlands, Frans als Engels is ook Duits een pluspunt.

Nu solliciteren